image/svg+xml
image/svg+xml

Yurtdışında Yükseköğrenim Konulu Etkinlik Dr. Kübra Kırca Demirbaga'nın Katılımı İle Gerçekleştirildi.

Şu anda İngiltere'de yaşayan ve yüksek lisans eğitimi ile doktora eğitimini YLSY Bursu kapsamında İngiltere'de gerçekleştiren Dr. Kübra Kırca Demirbaga'nın konuk olduğu Yurtdışında Yükseköğrenim konulu etkinlik 9 Mart 2022 Çarşamba günü Saat 20.00'de Zoom Meeting uygulaması üzerinden çevreimiçi olarak gerçekleştirilmiştir. Programın moderatörlüğünü Merkezimiz Öğr. Gör. Pelin Su Altan yapmıştır. 

Öğr. Gör. Pelin Su Altan tarafından sorulan sorulara yanıt veren Demirbaga, konuşmasına kendi eğitim özgeçmişinden bahsederek başlamış olup, yüksek lisans ve doktoradaki çalışma alanlarına nasıl karar verdiğine değindi. YLSY Bursu hakkında detaylı bigliler aktaran Demirbaga, İngiltere'deki yüksek lisans ve master eğitiminin özelliklerinden ve başvurular sırasında dikkat edilmesi gereken önemli noktalara değinerek bu süreçte en önemli olan noktanın Üniversite tercihinden çok çalışma alanına uygun danışman olduğunu söyledi. Son olarak Öğr. Gör. Pelin Su Altan tarafından yurtdışında gördüğü yükseköğrenimin sürecinin kendisine katkıları sorulduğunda, oldukça önemli katkıları olduğunu, İngiltere'de çok farklı ülkeden farklı milletlerden çok sayıda arkadaş edindiğini ve farklı kültürel dokulrı tanıma fırsatını bulduğunu söyleyen Demirbaga, yükseköğrenim için en iyi yerin İngiltere olduğunu özellikle vurguladı. 

Son söz olarak katılımcılara ve Kariyer Merkezine teşekkür eden Demirbaga, YLSY Bursu ve İngiltere'de yükseköğrenim konusunda her türlü soru için kendisine ulaşabileceklerini öğrenci ve mezunlarımıza hatırlattı. 

Bizler de Kariyer Merkezi ailesi olarak kendisine çok teşekkür ederiz.
  • Erasmus ile Kariyerine Yön Ver Etkinliğine Yoğun İlgi

  • Kariyer Planlama Dersi Kapsamında İşkur ile Gerçekleştirilen Etkinlik Serisinin İlki olan Özgeçmiş Hazırlama Eğitimi Tamamlandı

  • Mezunlarımızın KPSS-2024/5 Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımındaki Başarısı!!

  • Mart Ayı Kurs Başvuruları Açıldı!!

  • Ulusal Staj Programı Başvuruları 12 Mart 2024 Tarihine Kadar Uzaltıdı!!

  • Ocak Ayı Kurs Başvuruları Başladı!!

  • 2024 Yılı Ulusal Staj Programı Başvuruları Açıldı!!

  • CUMHURBAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI OFİSİ ÖNCÜLÜĞÜNDE İNSAN KAYNAKLARI FORUMU TOPLUM 5.0 TEMASIYLA 15 ARALIK 2023 TARİHİNDE İSTANBUL KONGRE MERKEZİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

  • Marmara Kariyer Fuarı Başvuru Şemasını Takip Ederek Hemen Başvurularınızı Tamamlayın!!

  • Kasım Ayı Kurs Başvuruları Devam Ediyor!