Yılsonu Değerlendirme Toplantısı Yapılmıştır.

29 Aralık 2022 Perşembe günü saat 10.00'da Rektörlük Senato Odasında Kariyer Merkezinin faaliyetlerini değerlendirmek, gerçekleşleşme durumlarını konuşmak ve 2023 yılı planını gözden geçirmek amacıyla Üniversitemzi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Sevim Çelik Başkanlığında Kariyer Merkezi Yılsonu Değerlendirme Toplantısı Yapılmıştır. Toplantıya Kariyer Merkezi Müdürü Sayın Prof. Dr. Umut Saraç, Kariyer Merkezinde görev alan Kariyer Danışmanı ve Etkinlik Planlama Uzmanı Öğr. Gör. Pelin Su Altan ve Kariyer Merkezi asistan öğrencisi Büşra Yazlık katılmıştır.
  • Kariyer Merkezimiz Tarafından Sunulan 2023 Yılı Ulusal Staj Programı Videosu Yayınlandı!!

• 2023 Yılı Ulusal Staj Programı Tanıtımı İçin Video Çekimi Gerçekleştirildi.

• Yılsonu Değerlendirme Toplantısı Yapılmıştır.

• Eğitim Fakültesi Öğrencilerine Yönelik Kariyer Dersi Kapsamında İki Ayrı Oturum ile Kariyer Merkezinin Faaliyetleri Anlatılmıştır.

• Akademik Danışmanlara Yönelik Ulusal Staj Programı Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi!

• OKAF VİDEOSU YAYINDA!!!

• ULUS MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUN BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından “TALENT HUB of the NEW CENTURY” teması ile İstanbul HR Forum 5-6 Aralık 2022 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

• İşletme Yönetimi Programı Mezun Buluşması Gerçekleştirildi

• Evde Hasta Bakımı Mezun Buluşması Gerçekleştirildi