Yılsonu Değerlendirme Toplantısı Yapılmıştır.

29 Aralık 2022 Perşembe günü saat 10.00'da Rektörlük Senato Odasında Kariyer Merkezinin faaliyetlerini değerlendirmek, gerçekleşleşme durumlarını konuşmak ve 2023 yılı planını gözden geçirmek amacıyla Üniversitemzi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Sevim Çelik Başkanlığında Kariyer Merkezi Yılsonu Değerlendirme Toplantısı Yapılmıştır. Toplantıya Kariyer Merkezi Müdürü Sayın Prof. Dr. Umut Saraç, Kariyer Merkezinde görev alan Kariyer Danışmanı ve Etkinlik Planlama Uzmanı Öğr. Gör. Pelin Su Altan ve Kariyer Merkezi asistan öğrencisi Büşra Yazlık katılmıştır.
  • Nisan Ayı Kurs Başvuruları Devam Ediyor!

• 2024 Yılı Ulusal Staj Programı Başvuruları Açıldı!!

• CUMHURBAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI OFİSİ ÖNCÜLÜĞÜNDE İNSAN KAYNAKLARI FORUMU TOPLUM 5.0 TEMASIYLA 15 ARALIK 2023 TARİHİNDE İSTANBUL KONGRE MERKEZİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• Marmara Kariyer Fuarı Başvuru Şemasını Takip Ederek Hemen Başvurularınızı Tamamlayın!!