ULUS MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUN BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Mezunlarımızın kariyer gelişimlerini izlemek ve Bartın Üniversiteli olma duygusunu onlara yaşatabilmek adına Kariyer Merkezimiz tarafından mezun buluşmaları etkinlikleri organize edilmektedir.

Bu kapsamda, Bartın Üniversitesi Ulus MYO ve Kariyer Merkezi işbirliği ile 14 Aralık 2022 Çarşamba günü saat 19.30da Zoom Meeting uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak Ulus Meslek Yüksekokulu Mezun Buluşması etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Etkinliğe bölüm akademik personeli, çok sayıda mezun ve bölüm öğrencileri katılmıştır. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Öğr. Gör.Nurçin Seymen Aksu ilk olarak sözü Ulus MYO Müdürü Doç. Dr. Şükrü Teoman Güner'e bırakmıştır. Güner; mezun buluşmalarının öneminden bahseden konuşmasını yaptıktan ve bu etkinliğin gerçekleşmesinden dolayı duyduğu heyecandan bahsetmiş ve sözü Öğr. Gör. Ayça Gamze Akkaya Şahinbaş'a bırakmıştır. Şahinbaş, mezunlarımızın üniveristemizin değerleri olduğundan ve etkinlikle ilgili iyi dileklerini ilettikten sonra sözü bölüm hocaları ve mezunlara bırakmıştır. Mezunlarımızından haberlerle başlayan etkinlik, mezunlarımızın keyifli sohbetleri ve unutamadıkları anılarını anlatmalarıyla devam etmiştir. Bol kahkahanın yanı sıra duygusal anların da yaşandığı etkinlik iyi dileklerle son bulmuştur.

• Sosyalfest Sosyal Model Tasarım Yarışmasından gururlandıran ödül

• BARÜ, Türkiye’nin en büyük kariyer fuarında yoğun ilgi gördü