Staj Seferbirliği Programı için Stajyer Alımı Toplantısı Düzenlendi

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından koordine edilen 2021 Staj Seferbirliği Programı kapsamında üniversite eğitimlerine devam eden gençlerimizin kariyer gelişimlerini desteklemek üzere staj teklifi gönderim sürecinin devam ettiği ve üniversitelerin işveren olarak tanımlanarak stajyer alımı yapacağı bildirilmişti.

Bu kapsamda, birimlerinizden gelen stajyer talepleri ve yetkili yönlendirmeleri ile Kariyer Kapısı Platformu üzerinden kullanıcı olarak tanımlanan yetkililerimiz ile 'Kariyer Kapısı Platformunu tanıtmak, işveren modülü hakkında bilgi vermek, staj süreçleri, staj onayları, staj ücretleri ve ödemeleri' konusunda detaylı bilgi verebilmek amacıyla Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Staj Seferbirliği Sorumlusu Sayın Eda Çağlar'ın katılımıyla 30 Temmuz 2021 Cuma günü saat 16.00'da Zoom Meeting üzerinden toplantı yapılmıştır.

Toplantıya katılan tüm birimlerimize teşekkür ediyoruz.
  • Kamuda İşe Giriş ve KPSS Bilgilendirme Eğitimleri Yoğun İlgi Gördü

• Kariyer Merkezimiz Kurucaşile Yerleşkesindeki Öğrenciler ile Buluştu

• Birimimiz ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle "Etkili Mülakat Teknikleri" Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Nisan Ayı Kurs Başvuruları Devam Ediyor!