Kariyer Planlama Dersi Kapsamında Yurtdışı ve Yurtiçi Öğrenim Hareketliliği Konusu Anlatılmıştır.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından koordine edilen ve 2021-2022 Akademik Yılı Bahar Döneminde seçmeli olarak okutulmaya başlanan Kariyer Planlama Dersi kapsamında, yurtiçi ve yurtdışı öğrenim hareketliliği konusunda öğrencilere detaylı bilgi vermesi için Öğr. Gör. Pelin Su ALTAN tarafından Erasmus Kurum Koordinatörü-Mevlana ve Farabi Değişim Programı Koordinatörü Öğr. Gör. Ahmet YİRMİBEŞ derse davet edilmiştir.

Öğr. Gör. Ahmet YİRMİBEŞ, ders kapsamında öğrencilere Erasmus, Mevlana ve Farabi programlarını detaylı olarak tanıtarak başvuru koşullarını, şartlarını, tarihlerini ve programlar kapsamında öğrencilere yönelik yapılan ödenekleri anlatmıştır.

Hocamıza derse verdiği katkıdan dolayı teşekkür ederiz.