Kariyer Planlama Dersi Kapsamında Tübitak Projelerinin Önemi ve Özgeçmişe Katkıları Görüşüldü!

Kariyer Planlama Dersi kapsamında ''Kariyer Yolculuğu Nasıl Planlanmalı?'' konusunda Bartın Üniversitesi Proje ve Teknoloji Ofisi Öğretim Görevlisi Erkan Aksoy konuk edilmiştir. Kendi başarı hikayesi üzerinden öğrencilere kariyer planlama sürecinde dikkat edilmesi gereken noktalara değinen ve öğrencilerimize Tübitak Projelerinin öneminden bahseden Aksoy'a dersimize katılımından dolayı teşekkür ediyoruz.