Kariyer Planlama Dersi Kapsamında Özgeçmiş Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Konuları Görüşüldü.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından koordine edilen ve Üniversitemizde 2021-2022 Akademik Yılı Bahar Döneminde okutulan Kariyer Planlama Dersi kapsamında 7. haftanın konuğu Bartın İŞKUR İş Kulübü Lideri Ayçın Gümüşok Karaalp oldu.

Dersin açılışı Öğr. Gör. Pelin Su Altan tarafından tarafından yapılmış ve ardından İŞKUR tarafından hazırlanan bilgilendirici videolar ile kariyer planlama süreci, özgeçmiş hazırlama ve mülakat teknikleri konuları görüşülmüştür. Ders öğrencilerin soru-cevapları ile sonlandırılmıştır.