Kariyer Merkezleri Çalıştayı Düzenlendi!

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Kariyer Planlama ve İnsan Kaynakları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (KARMER) ev sahipliği yaptığı “Kariyer Merkezleri Çalıştayı” 11 üniversitenin katılımıyla düzenlendi. Üniversitemizi temsilen çalıştaya Kariyer Merkezi'nden Öğr. Gör. Ayça Gamze Akkaya Şahinbaş ile Öğr. Gör. Pelin Su Altan katıldı.

Karşılıklı Tecrübe Paylaşımında Bulunuldu

SUBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Naci Çağlar ve KARMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Seda Gökdemir Ekici’nin açılış konuşmalarıyla başlayan çalıştay; “Kariyer Merkezlerinin Mevcut Durumu ve Öğrencilere Yönelik Faaliyetleri”, “Mezunlarla İlişkiler”, “Kariyer Merkezlerinin Tanınırlık Faaliyetleri” ve “Dijitalleşme ve Kariyer Merkezlerinin Uyumu” başlıklarında dört oturumda gerçekleştirildi. Çalıştayda üniversiteler karşılıklı tecrübe aktarımında bulundular.

Yeni Çalıştaylar Düzenlenecek

Çalıştayın en öne çıkan kararı Kariyer Merkezleri için ortak bir model/sistem geliştirilmesi temasıyla yeni çalıştaylar düzenlenmesi oldu.

SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık da kapanış oturumuna katılarak tüm katılımcılara çalıştaya verdikleri destek için teşekkür etti.

• Nisan Ayı Kurs Başvuruları Devam Ediyor!

• 2024 Yılı Ulusal Staj Programı Başvuruları Açıldı!!

• CUMHURBAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI OFİSİ ÖNCÜLÜĞÜNDE İNSAN KAYNAKLARI FORUMU TOPLUM 5.0 TEMASIYLA 15 ARALIK 2023 TARİHİNDE İSTANBUL KONGRE MERKEZİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• Marmara Kariyer Fuarı Başvuru Şemasını Takip Ederek Hemen Başvurularınızı Tamamlayın!!