İşletme Yönetimi Programı Mezun Buluşması Gerçekleştirildi

Mezunlarımızın kariyer gelişimlerini izlemek ve Bartın Üniversiteli olma duygusunu onlara yaşatabilmek adına Kariyer Merkezimiz tarafından mezun buluşmaları etkinlikleri organize edilmektedir.

Bu kapsamda, Bartın MYO işbirliği ile 30 Kasım 2022 Çarşamba günü saat 19.00'da Zoom Meeting uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak İşletme Yönetimi Programı Mezun Buluşması etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Etkinliğe bölüm akademik personeli, çok sayıda mezun ve bölüm öğrencileri katılmıştır. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Öğr. Gör. Ayça Gamze Akkaya Şahinbaş; mezun buluşmalarının öneminden bahsederek sözü İşletme Yönetimi Programı Bölüm Başkanı  Öğretim Görevlisi Dr. Gülay ŞENER'e bırakmıştır. Mezunlarımızından haberlerle başlayan etkinlik, mezunlarımızın keyifli sohbetleri ve unutamadıkları anılarını anlatmalarıyla devam etmiştir. Bol kahkahanın yanı sıra duygusal anların da yaşandığı etkinlik iyi dileklerle son bulmuştur.
  • Nisan Ayı Kurs Başvuruları Devam Ediyor!

• 2024 Yılı Ulusal Staj Programı Başvuruları Açıldı!!

• CUMHURBAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI OFİSİ ÖNCÜLÜĞÜNDE İNSAN KAYNAKLARI FORUMU TOPLUM 5.0 TEMASIYLA 15 ARALIK 2023 TARİHİNDE İSTANBUL KONGRE MERKEZİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• Marmara Kariyer Fuarı Başvuru Şemasını Takip Ederek Hemen Başvurularınızı Tamamlayın!!