Evde Hasta Bakımı Mezun Buluşması Gerçekleştirildi

Mezunlarımızın kariyer gelişimlerini izlemek ve Bartın Üniversiteli olma duygusunu onlara yaşatabilmek adına Kariyer Merkezimiz tarafından mezun buluşmaları etkinlikleri organize edilmektedir.

Bu kapsamda, Sağlık Hizmetleri MYO işbirliği ile 27 Ekim 2022 Perşembe günü saat 19.00'da Zoom Meeting uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak Evde Hasta Bakım Programı Mezun Buluşması etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Etkinliğe bölüm akademik personeli, çok sayıda mezun ve bölüm öğrencileri katılmıştır. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Öğr. Gör. Ayça Gamze Akkaya Şahinbaş; mezun buluşmalarının öneminden bahsederek sözü Evde Hasta Bakım Programı Öğretim Görevlisi Elif YATGIN'a bırakmıştır. Mezunlarımızından haberlerle başlayan etkinlik, mezunlarımızın keyifli sohbetleri ve unutamadıkları anılarını anlatmalarıyla devam etmiştir. Duygusal anların da yaşandığı etkinlik güzel dilekler ile sona ermiştir.

• Sosyalfest Sosyal Model Tasarım Yarışmasından gururlandıran ödül

• BARÜ, Türkiye’nin en büyük kariyer fuarında yoğun ilgi gördü