Ekim Ayı Ücretsiz Kursları Başladı!

Öğrenci ve mezunlarımıza yönelik düzenlediğimiz Ekim ayı ücretsiz kurslarımızın başvuru alındı ve kurslarımız başlıyor.

Kaçırdım diye üzülme, Ekim ayı kurslarına başvuru yapmak istiyorsan kariyer@bartin.edu.tr adresine e-posta ile ulaşabilirsin.

Ayrıca Kasım ve Aralık ayı için açılacak olan kurslar çok yakında sizlere duyurulacak. Eğitim, etkinlik ve kurslardan hemen haberdar olmak için web sayfamızı '@bartinkariyer' kullanıcı adıyla tüm sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi unutma!!

Ekim ayı kurs başvuru linki: https://forms.office.com/r/t2EKf9R5Nt
  • Sevgili Öğrenci ve Mezunlarımız, Marmarakaf'ta Yerinizi Alın!!

• Aralık Ayı Kurs Başvuruları Başladı!!

• Ekim Ayı Ücretsiz Kursları Başladı!

• Türkiye’de Şirket Türleri ve Ticari İşletmelerin ve Şirketlerin Kuruluş İşlemleri Semineri Eğitim Başvuruları Başladı!!

• KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ DANIŞMA KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• Kariyer Danışmanlığı Hizmetimiz İşbirlikleri ile Devam Ediyor!!

• Aramıza Hoşgeldiniz!!

• Bartın İşkur'dan Merkezimize Ziyaret

• 9.Kariyer ve İstihdam Günleri Başlıyor!!