Eğitim Fakültesi Öğretim Elemanları ve Öğrencilerine Yönelik Ulusal Staj Programı Bilgilendirme Toplantısı Yapılmıştır!

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Koordinasyonunda, Eğitim Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencilerine yönelik olarak 30 Mart 2022 Perşembe günü 12.30-14.00 saatleri arasında Ulusal Staj Programına ilişkin detaylı bilgilendirme eğitimi verildi.

Kariyer Merkezi Öğretim Görevlisi Pelin Su ALTAN tarafından verilen eğitimde, Ulusal Staj Programına başvuru süreci ve kazanımları hakkında bilgi verilmiş olup, öğrencilerin ve öğretim elemanlarının sorularını yanıtlamıştır.

Katılımcılara teşekkür ederek, sunumu sonlandıran Altan, programdan yararlanan tüm öğrencilere kariyer yolculuklarında başarılar dilemiştir.