İlk oturumu 14 Aralık 2022 Çarşamba günü 16.30'da yüz yüze gerçekleştirilen Kariyer Merkezi Tanıtımı ve Ulusal Staj Programı ile Orta Kraadeniz Kariyer Fuarı Bilgilendirme Eğitimlerinni devamı ikinci oturum ile 28 Aralık 2022 Çarşamba günü saat 14.30'da Zoom meeting uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir.

Katılım gösteren tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.
  • Kariyer Merkezimiz Tarafından Sunulan 2023 Yılı Ulusal Staj Programı Videosu Yayınlandı!!

• 2023 Yılı Ulusal Staj Programı Tanıtımı İçin Video Çekimi Gerçekleştirildi.

• Yılsonu Değerlendirme Toplantısı Yapılmıştır.

• Eğitim Fakültesi Öğrencilerine Yönelik Kariyer Dersi Kapsamında İki Ayrı Oturum ile Kariyer Merkezinin Faaliyetleri Anlatılmıştır.

• Akademik Danışmanlara Yönelik Ulusal Staj Programı Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi!

• OKAF VİDEOSU YAYINDA!!!

• ULUS MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUN BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından “TALENT HUB of the NEW CENTURY” teması ile İstanbul HR Forum 5-6 Aralık 2022 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

• İşletme Yönetimi Programı Mezun Buluşması Gerçekleştirildi

• Evde Hasta Bakımı Mezun Buluşması Gerçekleştirildi