image/svg+xml
image/svg+xml

Batı Karadeniz Kariyer Fuarı Nedir?

 Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen ve geçen sene Kovid-19 salgını sebebiyle iptal edilen 'Yetenek Her Yerde - Bölgesel Kariyer Fuarlarının' 2022 yılı içinde 11 bölgede devam etmesine karar verilmiştir. Bu kapsamda, Bartın Üniversitesi'nin paydaş olarak yer aldığı Batı Karadeniz Kariyer Fuarı Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) ev sahipliğinde on beş üniversitenin paydaş katılımları ile 25 - 26 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. 

    Kariyer Fuarına katılan öğrenci ve mezunlarımız; meslekleri hakkında derinlemesine bilgi alabilir, özyeterliliklerinin farkına vararak mesleki becerilerini geliştirebilir, alanlarına uygun birçok firma ile tanışarak detaylı bilgi alma şansı elde edebilir, katılımcı firmaların iş ve staj süreçleri hakkında detaylı bilgi edinerek başvuru yapabilir, girişimciler ile bir araya gelerek kendi markalarını oluşturmak ve hayallerindeki işi hayata geçirmek için önerileri dinleyebilirler. 

    Kariyer Fuarına katılım için kayıtlar sadece Yetenek Kapısı Platformu üzerinden (yetenekkapisi.org) yapılmaktadır. Öğrenci/Mezun Kaydı sekmesi üzerinden kayıt oluşturma işlemi başlayacak olup, öğrenim durumu ve kişisel bilgiler girildikten sonra e-posta adreslerine gelen aktivasyon bağlantısı ile hesaplar aktif hale getirilerek kariyer fuarına kayıtlarını tamamlayabilirler. Ülke genelinde pek çok kariyer fuarı yapıldığından Üniversitemiz öğrenci ve mezunlarının Kariyer Fuarları sekmesinden BATIKAF'ı seçmesi önem arz etmektedir.  Fuar alanına girişte karekod kullanılacaktır. Bu nedenle, kayıt işleminin ardından e-posta adreslerine iletilen karekod bilgisinin indirilmesi veya çıktısının alınması önemlidir. Batıkaf için detaylı bilgiye http://batikaf.ibu.edu.tr/ adresinden veya Merkezimiz web sayfasından https://kariyer.bartin.edu.tr/ ulaşabilirsiniz. 

  • Erasmus ile Kariyerine Yön Ver Etkinliğine Yoğun İlgi

  • Kariyer Planlama Dersi Kapsamında İşkur ile Gerçekleştirilen Etkinlik Serisinin İlki olan Özgeçmiş Hazırlama Eğitimi Tamamlandı

  • Mezunlarımızın KPSS-2024/5 Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımındaki Başarısı!!

  • Mart Ayı Kurs Başvuruları Açıldı!!

  • Ulusal Staj Programı Başvuruları 12 Mart 2024 Tarihine Kadar Uzaltıdı!!

  • Sosyalfest Sosyal Model Tasarım Yarışmasından gururlandıran ödül

  • BARÜ, Türkiye’nin en büyük kariyer fuarında yoğun ilgi gördü

  • BARÜ mezunu milli güreşçi, Buse Tosun Çavuşoğlu’ndan altın madalya

  • BARÜ mezunu milli sporcu Hasret Bozkurt’tan gururlandıran başarı

  • Ocak Ayı Kurs Başvuruları Başladı!!