Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Yetkilileri Merkezimize Ziyarette Bulundu.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) yetkilileri Merkezimizi ziyarette bulundu.

29 Mart 2022 Salı günü Üniversitemiz Ağdacı Kampüsüne gelerek Merkezimizi ziyaret eden BAKKA yetkilileri, Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Umut Saraç, Öğretim Görevlisi Pelin Su Altan ve Öğretim Görevlisi Ayça Gamze Akkaya'yı makamlarında ziyaret etmiştir. Kariyer Merkezine gerçekleşen ziyarette, Merkezimiz ile BAKKA arasında apılacak işbirlikleri görüşülmüş olup, ortak projeler ve mezun istihdamına yönelik eğitim ve uygulamalar üzerine istişareler yapılmıştır.

Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

• Sosyalfest Sosyal Model Tasarım Yarışmasından gururlandıran ödül

• BARÜ, Türkiye’nin en büyük kariyer fuarında yoğun ilgi gördü