BARÜ 'Tercih ve Tanıtım Günleri' Başlıyor

Bartın Üniversitesi (BARÜ) tarafından üniversite tercihi yapacak öğrencileri bilgilendirmek amacıyla düzenlenen “Tanıtım ve Tercih Günleri” 27 Temmuz-02 Ağustos tarihlerinde Kutlubey Yerleşkesinde yapılacak.

Bartın Üniversitesi (BARÜ) her yıl olduğu gibi bu yıl da üniversite tercihi yapacak öğrencilerin ve ailelerinin yanında olacak. Üniversitelerin eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme, sosyal olanakları, kültürel, sanatsal ve sportif imkânları hakkında bilgi vermek amacıyla Kutlubey Yerleşkesinde “Tanıtım ve Tercih Günleri” düzenlenecek. Kütüphane Fuaye alanında 27 Temmuz-02 Ağustos tarihlerinde yapılacak etkinlikte alanında uzman akademisyenler doğru tercih ve meslek tanıtımları konularında bilgiler verecek.

Üniversitemiz bünyesinde yer alan 9 fakülte, 1 yüksekokul, 3 meslek yüksekokulu ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsünde yer alan programların da tanıtılacağı tercih günlerinde; Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğr. Gör. Pelin Su ALTAN ve Öğr. Gör. Ayça G. ŞAHİNBAŞ tarafından kariyer planlaması konusunda tercih danışmanlığı yapılacaktır. Öğrenci adaylarının en çok merak ettikleri staj süreçleri, çift anadal programları ve yandal programı ile ilgili bilgi vermek üzere Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı persoenlleri ile Erasmus+ konusunda merak edilenleri yanıtlamak üzere Erasmus Koordinatörlüğü persoenlleri Tercih ve Tanıtım Günlerinde alanda öğrenci adaylarının sorularını yanıtlmak üzere hazır bulunacaklardır.

7 gün boyunca devam edecek etkinlikte aday öğrenciler ile ailelerinin soruları cevaplandırılırken, 21. yüzyıl öğrenme becerilerinden geleceğin mesleklerine kadar birçok farklı alanda sunumlar da gerçekleştirilecek.

• BARÜ 'Tercih ve Tanıtım Günleri' Başlıyor

• 10. Kariyer ve İstihdam Günleri için Geri Sayım Başladı

• Kamuda İşe Giriş ve KPSS Bilgilendirme Eğitimleri Yoğun İlgi Gördü

• Kariyer Merkezimiz Kurucaşile Yerleşkesindeki Öğrenciler ile Buluştu

• Birimimiz ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle "Etkili Mülakat Teknikleri" Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Nisan Ayı Kurs Başvuruları Devam Ediyor!

• Erasmus ile Kariyerine Yön Ver Etkinliğine Yoğun İlgi

• Kariyer Planlama Dersi Kapsamında İşkur ile Gerçekleştirilen Etkinlik Serisinin İlki olan Özgeçmiş Hazırlama Eğitimi Tamamlandı

• Mezunlarımızın KPSS-2024/5 Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımındaki Başarısı!!

• Mart Ayı Kurs Başvuruları Açıldı!!