Akademik Performans ve Proje Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Üniversitemizin düzenlediği etkinlikte gösterdikleri başarılar ile öne çıkan akademisyenler ödüllendirildi.

Türkiye’nin en başarılı üniversiteleri arasında yer alan Üniversitemizde ‘Akademik Performans ve Proje Ödül Töreni’ gerçekleştirildi. Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle çevrimiçi olarak düzenlenen etkinlik, Üniversitemiz web sayfası ve sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, ortaya konan performans ve buna bağlı sonuçların bir takım çalışması olduğunu belirtti. Açılış konuşmasının ardından YÖKAK Başkan danışmanı aynı zamanda Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Kara “Üniversitelerin Akademik Performans Değerlendirmesi” konulu konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmanın ardından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Prof. Dr. Hüseyin Kara’ya çevrimiçi ortamda teşekkür belgesini iletti.
Düzenlenen etkinliğin son kısmında 4 farklı kategoride (Elmas, Altın, Gümüş, Bronz) ödül alan akademisyenler ile birlikte 2019 yılında ‘Kurum Dışı Fonlarca Desteklenen ve Süresi 12 Aydan Uzun Projesi’ olan öğretim elemanları takdim edildi.

• Sosyalfest Sosyal Model Tasarım Yarışmasından gururlandıran ödül

• BARÜ, Türkiye’nin en büyük kariyer fuarında yoğun ilgi gördü