Akademik Danışmanlara Yönelik Ulusal Staj Programı Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi!

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda gerçekleştirilen 2023 yılı Ulusal Staj Programı hakkında bilgi vermek ve başvuru aşamalarını anlatmak amacıyla Üniversitemizdeki tüm akademik danışmanlara yönelik olarak Öğretim Görevlisi Pelin Su Altan'ın anlatımıyla 27 Aralık 2022 Salı günü Saat 12.00'de Zoom Meeting uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak 'Ulusal Staj Programı Bilgilendirme Toplantısı' düzenlenmiştir.

Katılım sağlayan tüm hocalarımıza teşekkür ederiz.

• Sosyalfest Sosyal Model Tasarım Yarışmasından gururlandıran ödül

• BARÜ, Türkiye’nin en büyük kariyer fuarında yoğun ilgi gördü