Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda gerçekleştirilen 2023 yılı Ulusal Staj Programı hakkında bilgi vermek ve başvuru aşamalarını anlatmak amacıyla Üniversitemizdeki tüm akademik danışmanlara yönelik olarak Öğretim Görevlisi Pelin Su Altan'ın anlatımıyla 27 Aralık 2022 Salı günü Saat 12.00'de Zoom Meeting uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak 'Ulusal Staj Programı Bilgilendirme Toplantısı' düzenlenmiştir.

Katılım sağlayan tüm hocalarımıza teşekkür ederiz.

• Kariyer Merkezimiz Tarafından Sunulan 2023 Yılı Ulusal Staj Programı Videosu Yayınlandı!!

• 2023 Yılı Ulusal Staj Programı Tanıtımı İçin Video Çekimi Gerçekleştirildi.

• Yılsonu Değerlendirme Toplantısı Yapılmıştır.

• Eğitim Fakültesi Öğrencilerine Yönelik Kariyer Dersi Kapsamında İki Ayrı Oturum ile Kariyer Merkezinin Faaliyetleri Anlatılmıştır.

• Akademik Danışmanlara Yönelik Ulusal Staj Programı Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi!

• OKAF VİDEOSU YAYINDA!!!

• ULUS MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUN BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından “TALENT HUB of the NEW CENTURY” teması ile İstanbul HR Forum 5-6 Aralık 2022 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

• İşletme Yönetimi Programı Mezun Buluşması Gerçekleştirildi

• Evde Hasta Bakımı Mezun Buluşması Gerçekleştirildi