2023 Yılı Ulusal Staj Programı Tanıtımı İçin Video Çekimi Gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Kariyer Merkezi ile İletişim Koordinatörlüğü işbirliği ile Öğr. Gör. Pelin Su Altan'ın sunumuyla 2023 Yılı Ulusal Staj Programı için video çekimi gerçekleştirilmiştir. Çekimi İletişim Koordinatörlüğü Öğr. Gör. Caner Özarslan yaparken, çekimde yardımcı olarak Kariyer Merkezi asistanı Büşra Yazlık görev almıştır.
  • Kariyer Merkezimiz Tarafından Sunulan 2023 Yılı Ulusal Staj Programı Videosu Yayınlandı!!

• 2023 Yılı Ulusal Staj Programı Tanıtımı İçin Video Çekimi Gerçekleştirildi.

• Yılsonu Değerlendirme Toplantısı Yapılmıştır.

• Eğitim Fakültesi Öğrencilerine Yönelik Kariyer Dersi Kapsamında İki Ayrı Oturum ile Kariyer Merkezinin Faaliyetleri Anlatılmıştır.

• Akademik Danışmanlara Yönelik Ulusal Staj Programı Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi!

• OKAF VİDEOSU YAYINDA!!!

• ULUS MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUN BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından “TALENT HUB of the NEW CENTURY” teması ile İstanbul HR Forum 5-6 Aralık 2022 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

• İşletme Yönetimi Programı Mezun Buluşması Gerçekleştirildi

• Evde Hasta Bakımı Mezun Buluşması Gerçekleştirildi