10. Kariyer ve İstihdam Günleri için Geri Sayım Başladı

Kariyer Merkezimiz ile Çalışma ve İş Kurumu Bartın İl Müdürlüğü işbirliğiyle; her sene düzenlenen kariyer günleri etkinlikleri bu sene 21 - 22 Mayıs 2024 tarihlerinde İİBF/Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda 10.00-16.00 saatleri arasında 10.İstihdam ve Kariyer Günleri adıyla gerçekleştirilecektir.

Her sene geleneksel olarak düzenlenen Kariyer Günleri, öğrenci ve mezunların profesyonel hayata hazırlanmasına yardımcı olmak amacıyla gerçekleştirilen; firma sunumları, mülakatlar, eğitimler, atölye çalışmaları, üst düzey yöneticiler tarafından verilen konferansların düzenlendiği ve gün boyu fuaye alanında firma stantlarının açık olduğu bir etkinliktir. Bu kapsamda, 21 Mayıs 2024 Salı günü gerçekleşecek açılış günü etkinliklerine tüm öğrenci ve mezunlarımız davetlidir.

• BARÜ 'Tercih ve Tanıtım Günleri' Başlıyor

• 10. Kariyer ve İstihdam Günleri için Geri Sayım Başladı

• Kamuda İşe Giriş ve KPSS Bilgilendirme Eğitimleri Yoğun İlgi Gördü

• Kariyer Merkezimiz Kurucaşile Yerleşkesindeki Öğrenciler ile Buluştu

• Birimimiz ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle "Etkili Mülakat Teknikleri" Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Nisan Ayı Kurs Başvuruları Devam Ediyor!

• Erasmus ile Kariyerine Yön Ver Etkinliğine Yoğun İlgi

• Kariyer Planlama Dersi Kapsamında İşkur ile Gerçekleştirilen Etkinlik Serisinin İlki olan Özgeçmiş Hazırlama Eğitimi Tamamlandı

• Mezunlarımızın KPSS-2024/5 Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımındaki Başarısı!!

• Mart Ayı Kurs Başvuruları Açıldı!!