Akademik Birimlerimizle "Batı Karadeniz Kariyer Fuarı BATIKAF" Durum Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

5 Mart 2020 tarihinde "Batı Karadeniz Kariyer Fuarı BATIKAF" ve kariyer fuarlarının online platformu olan "Yetenek Kapısı" hakkında, üniversitemiz akademik birimlerinin yöneticileri ve öğretim elemanlarına yönelik durum bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Orhan Uzun üniversitemizin TÜBİTAK proje başarısı ve elektrikli aracı "Gökbörü" örneklerini vererek güçlü yönlerini hatırlattı ve BATIKAF Kariyer Fuarı'nın bu yönlerimizin bilinirliğini arttıracağını vurguladı. Üniversitemiz Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Aslı Çillioğlu Karademir "Kariyer Fuarları, BATIKAF ve Yetenek Kapısı"nın Cumhurbaşkanlığı  himayelerinde gerçekleşen hizmetler olduğunu belirterek yeni gerçekleştirilmiş olan diğer Kariyer Fuarları görüntülerini paylaştı. Karademir, sunumunda Kariyer Merkezi'nin süreçteki uygulamalarını özetledi ve kariyer fuarı ile yetenek kapısının üniversitemize, öğrenci, mezun ve işverenlere sağlayacağı katkılara ve tüm bu süreçte üniversitemiz akademik birimlerinden beklenenlere vurgu yaptı.Toplantı Öğretim Üyelerinin görüş ve önerilerini iletmeleriyle tamamlandı.