ULUSAL STAJ PROGRAMI KAPSAMINDA STAJ KABULU GERÇEKLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!!

Ulusal Staj Programı kapsamında staja kabul edilen öğrencilerimizin staj öncesi alabileceği ve ÇASGEM tarafından hazırlanan Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi  YTNK TV (www.ytnk.tv) üzerinden erişime açılmıştır.
Stajyer adayları platform üzerinden eğitimi tamamladıktan sonra katılım belgesini sistem üzerinden alabilirler. Bahse konu eğitimi almış olmak, kimi işverenler için stajyer adaylarında bulunması gereken bir kriterdir.
Bu sebeple, özellikle Ulusal Staj Programı kapsamında staj yapacak öğrencilerimizin YTNK TV (www.ytnk.tv) üzeriden bu eğitimi tamamlamaları olası mağduriyetlerin giderilmesi açısından önem arz etmektedir.
Konu ile ilgili bilgilendirme Üniversitemiz Fakültelerine ayrıca duyrulmuş olup, siz kıymetli öğrencilermizin bu konuda hassasiyet göstermelerini önemle rica ederiz.