Staj Seferbirliği Programı için İkinci Dönem Stajyer Alımı Toplantısı Düzenlendi

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından koordine edilen 2021 Staj Seferbirliği Programı kapsamında üniversite eğitimlerine devam eden gençlerimizin kariyer gelişimlerini desteklemek üzere staj teklifi gönderim sürecinin devam ettiği ve üniversitelerin işveren olarak tanımlanarak stajyer alımı yapacağı bildirilmişti.

Bu kapsamda, birimlerinizden gelen stajyer talepleri ve yetkili yönlendirmeleri ile Kariyer Kapısı Platformu üzerinden kullanıcı olarak tanımlanan yetkililerimiz ile 'Kariyer Kapısı Platformunu tanıtmak, işveren modülü hakkında bilgi vermek, staj süreçleri, staj onayları, staj ücretleri ve ödemeleri' konusunda detaylı bilgi verebilmek amacıyla Kariyer Merkezi Öğretim Görevlisi Pelin Su Altan'ın anlatımıyla 9 Eylül 2021 Perşembe günü Saat 14.00'de Zoom Meeting üzerinden toplantı yapılmıştır.

Toplantıya katılan tüm birimlerimize ve hocalarımıza teşekkür ediyoruz.