Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF) Tanıtım ve Başvuru Eğitimleri Başladı!!

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen 'Yetenek Her Yerde - Bölgesel Kariyer Fuarları' 2023 yılı içinde 126 üniversitenin katılımıyla 11 farklı ilde gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda, Bartın Üniversitesi'nin paydaş olarak yer aldığı Orta Karadeniz Kariyer Fuarı Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ev sahipliğinde on üniversitenin paydaş katılımları ile 20 - 21 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Öğrenci ve mezunların kariyer gelişimleri için oldukça önemli olan ve birçok firma ile tanışarak iş ve staj imkanları yakalayabilecekleri Orta Karadeniz Kariyer Fuarı hakkında detaylı bilgi vermek ve başvuru süreçlerini anlatmak amacıyla Kariyer Merkezi Öğr. Gör. Pelin Su Altan'ın anlatımıyla 'Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF) Tanıtım ve Başvuru Eğitimi' verilecektir. Tüm öğrenci ve mezunlarımız davetlidir.

14 Aralık 2022 Çarşamba günü Saat 15.00 Ağdacı Konferans Salonu Tüm Birimler - Orta Karadeniz Kariyer Fuarı Tanıtım ve Başvuru Etkinliği Öğr. Gör. Pelin Su Altan
16 Aralık 2022 Cuma günü Saat 14.00 Kutlubey Kampüsü Kütüphane Konferans Salonu Tüm Birimler - Orta Karadeniz Kariyer Fuarı Tanıtım ve Başvuru Etkinliği Öğr. Gör. Pelin Su Altan