Kariyer Merkezi Oryantasyon Eğitimleri Başlıyor!

Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi 2022-2023 Akademik Yılı Güz Dönemi etkinlik planı kapsamında, Üniversitemiz öğrenci ve mezunlarına yönelik olarak Kariyer Merkezi faaliyetlerini tanıtmak ve sunulan kariyer danışmanlığı hizmeti hakkında bilgi vermek amacıyla Öğretim Görevlisi Pelin Su Altan'ın anlatımıyla Oryantasyon Eğitimi verilecektir. Eğitime özellikle Üniversitemize yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerinin katılması beklenmektedir.

Eğitim günleri ve saat bilgisini aşağıdaki tabloda bulabilirsiniz.

Kariyer Merkezi Oryantasyon Etkinliği 7 Ekim 2022 Cuma günü - 11.30 Öğr. Gör. Pelin Su Altan - Bartın Üniversitesi  Ağdacı Konferans Salonu Bartın MYO/Sağlık Bilimleri Fak.
Kariyer Merkezi Oryantasyon Etkinliği 7 Ekim 2022 Cuma günü - 14.00 Öğr. Gör. Pelin Su Altan - Bartın Üniversitesi  Ağdacı Konferans Salonu Bartın SHMYO/ Bartın Orman Fak.
Kariyer Merkezi Oryantasyon Etkinliği 10 Ekim 2022 Pazartesi günü - 14.00 Öğr. Gör. Pelin Su Altan - Bartın Üniversitesi  Kutlubey Konferans Salonu İİBF/Eğitim Fak.
Kariyer Merkezi Oryantasyon Etkinliği 14 Ekim 2022 Cuma günü - 14.00 Öğr. Gör. Pelin Su Altan - Bartın Üniversitesi  Kutlubey Konferans Salonu Mühendislik Fak./ Fen Fak.
Kariyer Merkezi Oryantasyon Etkinliği 17 Ekim 2022 Pazartesi günü - 14.00 Öğr. Gör. Pelin Su Altan - Bartın Üniversitesi  Kutlubey Konferans Salonu Edebiyat Fak./İslami İlimler Fak.
Kariyer Merkezi Oryantasyon Etkinliği 24 Ekim 2022 Pazartesi günü - 14.00 Öğr. Gör. Pelin Su Altan - Bartın Üniversitesi  Ulus Konferans Salonu Ulus MYO