İŞKUR STAJ PORTALI AÇILDI!!!

İŞKUR tarafından üniversite öğrencilerine daha etkin iş ve meslek danışmanlığı hizmeti sunulması amacıyla üniversitelerimizde İŞKUR Kampüs faaliyetleri gerçekleştirilmektedir.

Bu kapsamda İŞKUR Kampüs birimlerine başvuran gençlerin İŞKUR'dan beklentilerinden birisinin staj yeri bulma olduğu göze çarpmaktadır. Kurumsallığı yüksek şirketlerin büyük çoğunluğunun yetenek avcılığıyla
veya doğrudan üniversitelerde gerçekleştirdikleri aktivitelerle başarılı ve ihtiyaçlarına uygun gençleri doğrudan stajyer olarak kabul ettiği görülmektedir. Öte yandan kendilerine uygun staj programı arayan gençlerin Üniversite Kariyer Merkezleri ve Özel İstihdam Bürolarını (kariyer.net, yenibiris.com vb.) yoğun olarak kullandığı bilinmektedir.

“Staj Portalı” hayata geçirilmiştir.

Staj Portalı hizmeti hakkında detaylı bilgiye
https://staj.iskur.gov.tr/adresi üzerinden ulaşılabilmekte olup yine aynı internet adresi üzerinden staj ilanlarına başvurulabilmektedir.