Ailemizin Yeni Üyesi Aramıza Hoşgeldin!

Kariyer Merkezi ailemizin yeni üyesi, aramıza hoşgeldin.

Bartın Üniversitesi kampüsüne ilk adımını attın. Kariyer yolculuğunun yeni deneyimlerle dolu, keyifli, heyecanlı bir aşaması daha başlıyor. Kariyer Merkezi olarak bu yolculuğun her adımında yanında olduğumuzu bilmeni isteriz. Bizler, öğrencilik hayatlarınız boyunca ve hatta mezun olduktan sonra kariyer gelişimin konusunda ihtiyacın olan desteği sana sağlamak için farklı hizmetler ile her zaman yanında olacak Kariyer Merkezi ekibiyiz.

Önümüzdeki günlerde; düzenleyeceğimiz kariyer etkinlikleri, kariyer danışmanlıkları, eğitimler, kariyer planlama dersi, Erasmus, Mevlana, Farabi gibi değişim programları ve lisansüstü programları hakkında bilgi alacağın ilgini çeken etkinliklerle beraber olacağız.

Ne zaman istersen ofisimize ulaşabilirsin. Sizleri ofisimizde görmek ve yardımcı olmak bizi son derece mutlu eder. Ancak düzenleyeceğimiz etkinliklerden ve eğitimlerden haberdar olmanız, incelemeniz, istediklerinize başvuru yapmak ve kayıt olmak için ya da kariyer danışmanımızla görüşme randevusu oluşturabilmek için Yetenek Kapısı Platformuna üye olmanız gerekmektedir.

Nedir Bu Yetenek Kapısı?

Üniversiteli gençlerin, işverenlerin ve kariyer merkezlerinin zaman ve mekandan bağımsız olarak iletişim kurduğu dijital kariyer platformudur. Tek tık ile; binlerce işverenin üniversitemiz öğrenci ve mezunları için başvuruya açtığı iş/staj ilanlarına ve yarı zamanlı çalışma imkanlarına, profesyonel kariyer danışmanımızın desteğine, kariyer merkezimizin yukarıda kısaca anlatmaya çalıştığımız hizmetlerine Yetenek Kapısı ile hemen ulaşabilirsin.

Dahası, Yetenek Kapısı Platformunda oluşturucağın güncel ve tam profil ile (Bu konuda Kariyer Merkezi olarak sana yardımcı olabiliriz) profiline uygun staj ve iş ilanı ya da etkinlik olduğunda hem işverenlerin hem de bizim doğrudan sana ulaşmamızı sağlayabilirsin. Tüm  bunlar için Yetenek Kapısı'na kaydolmayı ve düzenli takip etmeyi unutma!

Yetenek Kapısına kayıt olmak için;

1.www.yetenekkapisi.org adresinden Kayıt ol butonuna tıkla.
2.Formdaki bilgileri doldur.
3. E-posta adresine gelen aktivasyon linkine tıklayarak şifreni oluştur.
4. E-posta adresin ve şifren ile sisteme giriş yap.

Yetenek Kapısı'na hoşgeldin.
Son bir hatırlatma: kariyer.bartin.edu.tr web sayfamızı ziyaret ederek sayfada yer alan iletişim bilgilerinden bize her zaman ulaşabilir, sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsin.