image/svg+xml
image/svg+xml

Bartın Üniversitesi Mezunları Buluşmaya Devam Ediyor!

Bartın Üniversitesi Kariyer Merkezimiz ve Bartın Meslek Yüksekokulu işbirliği ile gerçekleşen mezun etkinliğimiz 21 Mayıs 2021 Cuma günü Saat 19.00'da başladı. Her yıl farklı alanlarda binlerce mezun veren Bartın Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin yoğun katılım gösterdiği etkinliğimizde, hocaları ile buluşan mezunlarımız arasında duygulu anlar yaşandı. 

Öğr. Gör. Pelin Su Altan moderatörlüğünde çevrimiçi gerçekleştirilen mezunlar etkinliğinin açılış konuşması ile etkinliği başlatan Altan sözü Bartın Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi'yer verdi. Sözlerine 'Meslek Yüksekokulu tarihinde gerçekleştirilen ilk mezun buluşmasının heyecanını yaşadığını belirterek başlayan Genç Lermi', etkinliğe katılan herkese teşekkürlerini ve saygılarını iletti. Ardından, Mezunlar buluşması etkinliğinin hem farklı nesillerin buluşmasına hem de kurumsal değerlerin yeniden yaşanmasına olanak sağladığını belirten Genç Lermi, bu noktada mezunlarımız ile Üniversitemiz arasındaki aidiyet duygusunun geliştirilmesi ve sürekliliğinin sağlanması için düzenlenen Mezun Buluşması etkinliği için Kariyer Merkezimize teşekkürlerini iletti. Sözlerini mezun bilgi sistemine kayıt olmanın önemine değinerek bitiren Genç Lermi, mezunlarımıza seslenerek 'henüz mezun bilgi sistemine kayıt olmayan mezunlarımız varsa sisteme kayıt olmanızın hem öğrenci ve mezunlarımız arasındaki network sağlanması hem de etkileşimin sürekliliği açısından önemlidir dedi'. 

Etkinlik boyunca mezunlarımızın güncel iş durumları hakkında bilgi alırken aynı zamanda Üniversitemizde geçirdikleri öğrencilik deneyimleri ve anılarını dinleyerek zaman zaman duygulu bir o kadar keyifli anlar yaşandı. 

Kariyer Merkezi olarak etkinliğimize katılan herkese çok teşekkür ederiz. 
  • Kamuda İşe Giriş ve KPSS Bilgilendirme Eğitimleri Yoğun İlgi Gördü

  • Kariyer Merkezimiz Kurucaşile Yerleşkesindeki Öğrenciler ile Buluştu

  • Birimimiz ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle "Etkili Mülakat Teknikleri" Eğitimi Gerçekleştirildi.

  • Nisan Ayı Kurs Başvuruları Devam Ediyor!

  • Erasmus ile Kariyerine Yön Ver Etkinliğine Yoğun İlgi

  • Kariyer Planlama Dersi Kapsamında İşkur ile Gerçekleştirilen Etkinlik Serisinin İlki olan Özgeçmiş Hazırlama Eğitimi Tamamlandı

  • Mezunlarımızın KPSS-2024/5 Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımındaki Başarısı!!

  • Mart Ayı Kurs Başvuruları Açıldı!!

  • Ulusal Staj Programı Başvuruları 12 Mart 2024 Tarihine Kadar Uzaltıdı!!

  • Ocak Ayı Kurs Başvuruları Başladı!!