image/svg+xml
image/svg+xml

Öğrencilerimiz, Mezunlarımız ve İşverenler Yetenek Kapısı'na Üye Olmayı Unutmayın

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından online olarak oluşturulan Yetenek Kapısı öğrencileri, mezunları ve iş verenleri bir araya getiren bir platformdur.
İş arayanların özgeçmişleri ile işverenlerin iş ve staj ilanları bu platformda yer alacaktır. Ayrıca tüm Türkiye'de 2020 yılında düzenlenek olan 10 Kariyer Fuarı'nın veri tabanı bu platform olacaktır. Batı Karadeniz Kariyer Fuarı'na katılacak olan 13 üniversiteden biri olan Bartın Üniversitesi'nin öğrenci, mezun ve Bartın işverenleri bilgileri burada toplanmaktadır. Unutmayın: Burada yerinizi almak için "sadece üye olmanız yeterli". 

Öğrenciler ve Mezun Durumda Olanlar Yetenek Kapısına şu şekilde kolayca kayıt olabilirler:

https://beta.yetenekkapisi.org/login adresine girerek “Öğrenci Kaydı” sekmesini tıklayarak kolayca kaydolabilirler. İkinci bir yol, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi web sayfasında yer alan “Kayıt Olun” linki üzerinden de kayıtlanma işlemi gerçekleştirilebilir. 

İşverenler Yetenek Kapısına şu şekilde kolayca kayıt olabilirler:

https://beta.yetenekkapisi.org/login adresine girerek ilk önce “İşveren” sekmesini daha sonra da “İşveren Kaydı” nı tıklayarak saniyeler içinde kaydolabilirler.


 “Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından, ‘Yetenek Her Yerde’ teması ile düzenlenen, ülkemizin farklı bölgelerinde 2020 yılında gerçekleştirilecek olan 10 bölgesel fuardan biri üniversitemizin de iştirak edeceği ‘Batı Karadeniz Bölgesel Kariyer Fuarı’dır. Batı Karadeniz Kariyer Fuarı 6-7 Nisan 2020’de 13 üniversitenin iş birliği ile Bolu’da gerçekleştirilecektir. Gerçekleştirilmesi planlanan fuar; üniversite eğitimi alan gençlere birer yetenek olduklarını hissettirmeyi ve farklı şehirlerdeki üniversiteli gençler için istihdam ve staj konusunda fırsat eşitliğini sağlamayı hedeflemektedir. Öğrenci ve mezunların iş ve staj başvurusu yapabilecekleri, kendilerini geliştirebilecekleri ve tecrübe edinebilecekleri eğitim, seminer ve konferans gibi organizasyonların yer alacağı fuar, önemli fırsatları bünyesinde barındırıyor” 
  • Erasmus ile Kariyerine Yön Ver Etkinliğine Yoğun İlgi

  • Kariyer Planlama Dersi Kapsamında İşkur ile Gerçekleştirilen Etkinlik Serisinin İlki olan Özgeçmiş Hazırlama Eğitimi Tamamlandı

  • Mezunlarımızın KPSS-2024/5 Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımındaki Başarısı!!

  • Mart Ayı Kurs Başvuruları Açıldı!!

  • Ulusal Staj Programı Başvuruları 12 Mart 2024 Tarihine Kadar Uzaltıdı!!

  • Sosyalfest Sosyal Model Tasarım Yarışmasından gururlandıran ödül

  • BARÜ, Türkiye’nin en büyük kariyer fuarında yoğun ilgi gördü

  • BARÜ mezunu milli güreşçi, Buse Tosun Çavuşoğlu’ndan altın madalya

  • BARÜ mezunu milli sporcu Hasret Bozkurt’tan gururlandıran başarı

  • Ocak Ayı Kurs Başvuruları Başladı!!