Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi Tanıtımı (YÖK Sanal Fuarında)

Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi, “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2020” etkinliği kapsamında üniversitemiz online seminerlerinde tanıtıldı.

Seminerde Kariyer Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aslı Çillioğlu Karademir “Hedefimiz öğrencilerimizin kendilerini  iş hayatına  hazırlamalarına katkı sağlamak. Çünkü biliyoruz…Üniversiteli olmak bir başarı. Ama gelecekte bir başarı daha var bekleyen. O da şudur: Öğrencilerimizin üniversite yıllarını çok iyi değerlendirmeleri. Kendilerini donanımlı hale getirerek iş yaşamında yerlerini almaları. İşte Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak bunun için çalışıyoruz ” ifadeleriyle başladığı  konuşmasında Kariyer Merkezi olarak yaptıkları çalışmalara değindi.

Seminer Videosu için: https://www.youtube.com/watch?v=2lOCyx6vHAA

• Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi Tanıtımı (YÖK Sanal Fuarında)

• Yeni Normal Hayatta "Yetenek Kapısı" Aktif- İş/Staj Başvuruları Açıldı

• Öğrencilerimiz, Mezunlarımız ve İşverenler Yetenek Kapısı'na Üye Olmayı Unutmayın

• Kariyer Fuarı Hazırlık Toplantısı için Bolu AİBÜ'deydik

• "7.Kariyer ve İstihdam Günü" Etkinliği Gerçekleştirildi.

• ‘Hayatta Bir Adım Önde Olmak’ Etkinliği Düzenlendi

• Üniversitemiz Mezunları Pilav Gününde Buluştu