Koronavirüs Önlemleri Kapsamında Kariyer Fuarları İptal Edildi

Cumhurbaşkanlığı tarafından dün yapılan açıklamaya istinaden, koronavirüs etkilerinden korunmak amacıyla ülke genelinde alınan önlemler çerçevesinde "Yetenek Her Yerde 2020" Kariyer Fuarlarımızın iptal edildiği bilgisini paylaşmak isteriz. Dolayısıyla, Bartın Üniversitesi olarak yer aldığımız Batı Karadeniz Kariyer Fuarı 2020 de iptal edilmiştir.
Bartın Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak paydaşlarımıza özel teşekkürümüzü iletmek isteriz. Fuar hazırlık sürecinde, CBİKO nicel verisine göre, üniversitemiz bölgedeki 13 üniversite içerisinde 3. sırada yer almıştır. Bu güzel tablo için Yetenek Kapısı online platformuna yoğun katılım göstermiş olan başta öğrencilerimiz olmak üzere, mezunlarımıza ve Bartın ilindeki işverenlere teşekkür ederiz.
Fuarlar 2021 yılında düzenlenmeye devam edecektir.