Üniversitemizin Aday Öğrencilere Tanıtıldığı "Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2020”de Merkezimiz Online Seminer ile Yer Aldı

Üniversitemiz, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından düzenlenen “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2020” etkinliği kapsamında düzenlenen online seminerlerle aday öğrencilere tanıtıldı.

Sanal fuarda, üniversitemiz Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Aslı Çillioğlu Karademir de online seminer verdi. Karademir “Hedefimiz öğrencilerimizin kendilerini  iş hayatına  hazırlamalarına katkı sağlamak. Çünkü biliyoruz…Üniversiteli olmak bir başarı. Ama gelecekte bir başarı daha var bekleyen. O da şudur: Öğrencilerimizin üniversite yıllarını çok iyi değerlendirmeleri. Kendilerini donanımlı hale getirerek iş yaşamında yer almaları. İşte Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak bunun için çalışıyoruz ” ifadeleriyle başladığı  konuşmasında Kariyer Merkezi olarak yaptıkları çalışmalara değindi.

Seminer Videoları için: https://w3.bartin.edu.tr/haberler/universitemiz-online-seminerlerle-aday-ogrencilere-anlatildi.html