Kariyer Fuarı için Öğrencilerimizle CV'leri Gözden Geçiriyoruz

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 6-7Nisan 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan Batı Karadeniz Kariyer Fuarı'nda Bartın Üniversitesi olarak yerimizi alacağız.
Öğrencilerimiz (lisans ve lisansüstü) ile mezunlarımızın fuar alanında bulunacak olan büyük ölçekli işletmelere staj ve iş başvurusu yapma olanağı olacaktır. Bu olanaktan en iyi şekilde yararlanmalarını sağlamak için Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından öğrencilerimize destekleyici eğitimler düzenlenmektedir. Bu kapsamda 3 Mart 2020 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 117 nolu derslikte elli bir öğrencimize "İş Arama Becerilerinden Biri Olan Kendini Tanıma, CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri" konulu eğitim, paydaşımız Bartın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nden gelen uzmanlar ile Kariyer Merkezi Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Aslı Çillioğlu Karademir tarafından verilmiştir.