"Kamuda Kariyer"

2020 yılı Batı Karadeniz Kariyer Fuarı paydaş üniversitelerinden biri olan üniversitemiz öğrencileri bu fuarda özel kurumlar kadar kamu kurumlarına da iş ve staj başvurusu yapabilecekler. Bu doğrultuda, öğrencilerimizin ilgisini Kariyer Fuarı'na çekmek isterken aynı zamanda kamudaki iş olanakları, pozisyonlar, alım sınavları hakkında detaylı ve güncel bilgi sahibi olmaları için  Kariyer Merkezi öncülüğünde, İşletme Kulübü'yle ortaklaşa "Kamuda Kariyer" eğitimi düzenlenmiştir. Kariyer Danışmanı Öğr.Gör. Pelin Su Altan'ın kariyer fuarı online platformu olan Yetenek Kapısı hakkında uygulamalı bir bilgilendirme yapmasıyla başlayan etkinlik, Bartın Meslek Yüksekokulu'ndan Öğr.Gör. Hakan Güneş'in yaptığı sunumla devam etti. Öğrenciler ile etkileşim halinde geçen eğitim, öğrencilerin sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.